Besiktas Galatasaray / Beşiktaş - Galatasaray Maçı Analizi - TrScouts : Hafta sonunda 33 puanda kaldı.

Besiktas Galatasaray / Beşiktaş - Galatasaray Maçı Analizi - TrScouts : Hafta sonunda 33 puanda kaldı.. Beşiktaş galatasaray maçında önemli dakikaları. Spor toto süper lig'in 14.haftasındaki en önemli maçta beşiktaş misafiri galatasaray'ı penaltıdan bulduğu golle mağlup etti. Her saniyede oluşan gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz. Haftanın kritik müsabakası beşiktaş ile galatasaray karşı karşıya geldi. Spor toto süper lig'in 14.

Beşiktaş ile galatasaray, süper lig'de 19. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golü ise 69. Diese statistik zeigt in der übersicht alle aufeinandertreffen zwischen beşiktaş jk und galatasaray sk. Dakikada nkoudou'nun kaydettiği gollerle sahadan. Beşiktaş galatasaray maçında önemli dakikaları.

Dev derbi sona erdi! Galatasaray: 0 - Beşiktaş: 1 (Maç ...
Dev derbi sona erdi! Galatasaray: 0 - Beşiktaş: 1 (Maç ... from i.sabah.com.tr
Her saniyede oluşan gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz. Dakikada quaresma'nın sol kanattan ortasında ceza sahası içinde topla buluşan babel'in kafa vuruşunda meşin yuvarlak kalenin üzerinden dışarı gitti. Galatasaray ise 13 puanda kaldı. Dakikada caner'in pasında ceza yayı üzerinde topla buluşan diaby'nin bekletmeden yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı kaleci muslera kornere çeldi. Feghouli ile paslaşarak ceza sahasına giren rodrigues'in. Beşiktaş, vodafone park'ta galatasaray'ı konuk edecek. Spor toto süper lig'in 14. Dakikada nkoudou'nun kaydettiği gollerle sahadan.

Spor toto süper lig'in 14.

Beşiktaş geriye çekilirken kaptığı toplar sonrası kontralarla farkı açma düşüncesindeler. Haftasında galatasaray, sahasında beşiktaş'ı ağırladı. Diese statistik zeigt in der übersicht alle aufeinandertreffen zwischen beşiktaş jk und galatasaray sk. 84' maçın son bölümü büyük bir heyecana sahne oluyor. Beşiktaş, vodafone park'ta galatasaray'ı konuk edecek. Beşiktaş, galatasaray derbisi sonrasında puanını 38e yükseltti. Galatasaray ile beşiktaş arasında oynanan maçlarda galatasaray daha fazla galip gelmiştir. 'gomis'i atamadı, penaltıyı da vermedi!' süper lig'de puan durumu. Dakikada talisca'nın kullandığı frikik sonucunda geldi. Feghouli ile paslaşarak ceza sahasına giren rodrigues'in. Maça var'a giden iki el pozisyonu damga vurdu. Galatasaray ise 13 puanda kaldı. Haftanın kritik müsabakası beşiktaş ile galatasaray karşı karşıya geldi.

Saniyede savunma arkasına atılan topta umut nayir, gole çok yaklaştı. Spor toto süper lig'in 14. 84' maçın son bölümü büyük bir heyecana sahne oluyor. Dakikada talisca'nın kullandığı frikik sonucunda geldi. Derbi tarihinde en çok gol atan oyuncu, beşiktaş formasıyla galatasaray'a toplamda 29 gol atan.

Kartal uçtu, Aslan geride kaldı! - Tüm Spor Haber
Kartal uçtu, Aslan geride kaldı! - Tüm Spor Haber from i2.haber7.net
Saniyede savunma arkasına atılan topta umut nayir, gole çok yaklaştı. Beşiktaş ile galatasaray, süper lig'de 19. Maça var'a giden iki el pozisyonu damga vurdu. Beşiktaş, galatasaray derbisi sonrasında puanını 38e yükseltti. Spor toto süper lig'in 14. 'gomis'i atamadı, penaltıyı da vermedi!' süper lig'de puan durumu. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golü ise 69. Galatasaray ile beşiktaş arasında oynanan maçlarda galatasaray daha fazla galip gelmiştir.

Dakikada quaresma'nın sol kanattan ortasında ceza sahası içinde topla buluşan babel'in kafa vuruşunda meşin yuvarlak kalenin üzerinden dışarı gitti.

Beşiktaş'a galibiyeti getiren golü ise 69. Dakikada nkoudou'nun kaydettiği gollerle sahadan. Galatasaray ile beşiktaş arasında oynanan maçlarda galatasaray daha fazla galip gelmiştir. Beşiktaş, vodafone park'ta galatasaray'ı konuk edecek. Beşiktaş galatasaray maç özeti ve golleri haberimiz üzerinden izleyebilirsiniz. İşte maçla ilgili tüm detaylar. Haftanın kritik müsabakası beşiktaş ile galatasaray karşı karşıya geldi. Diese statistik zeigt in der übersicht alle aufeinandertreffen zwischen beşiktaş jk und galatasaray sk. Haftasında galatasaray, sahasında beşiktaş'ı ağırladı. Beşiktaş geriye çekilirken kaptığı toplar sonrası kontralarla farkı açma düşüncesindeler. Beşiktaş galatasaray maçında önemli dakikaları. Her saniyede oluşan gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz. Beşiktaş, galatasaray derbisi sonrasında puanını 38e yükseltti.

Beşiktaş geriye çekilirken kaptığı toplar sonrası kontralarla farkı açma düşüncesindeler. Galatasaray özellikle son 20 yılda kendi evinde oynadığı maçlarda beşiktaş'a çok nadir kaybetmiştir. Beşiktaş, vodafone park'ta galatasaray'ı konuk edecek. Dakikada nkoudou'nun kaydettiği gollerle sahadan. Spor toto süper lig'in 14.

Galatasaray, Başakşehir, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Kalan ...
Galatasaray, Başakşehir, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Kalan ... from foto.sondakika.com
Müthiş bir heyecana sahne olan maçta cüneyt çakır 3 kez var'a gitti. Galatasaray ile beşiktaş arasında oynanan maçlarda galatasaray daha fazla galip gelmiştir. Galatasaray özellikle son 20 yılda kendi evinde oynadığı maçlarda beşiktaş'a çok nadir kaybetmiştir. 'gomis'i atamadı, penaltıyı da vermedi!' süper lig'de puan durumu. Derbi tarihinde en çok gol atan oyuncu, beşiktaş formasıyla galatasaray'a toplamda 29 gol atan. Maça var'a giden iki el pozisyonu damga vurdu. Beşiktaş geriye çekilirken kaptığı toplar sonrası kontralarla farkı açma düşüncesindeler. Beşiktaş galatasaray maç özeti ve golleri haberimiz üzerinden izleyebilirsiniz.

Bu sonuçla beşiktaş puanını 12'ye yükseltirken, galatasaray 13 puanda kaldı.

Beşiktaş ile galatasaray, süper lig'de 19. Galatasaray ise 13 puanda kaldı. İşte maçla ilgili tüm detaylar. Beşiktaş, vodafone park'ta galatasaray'ı konuk edecek. Süper lig'de mücadele eden iki takımdan beşiktaş iç saha maçlarını beşiktaş'taki vodafone park'ta oynarken. Spor toto süper lig'in 14.haftasındaki en önemli maçta beşiktaş misafiri galatasaray'ı penaltıdan bulduğu golle mağlup etti. Ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan umut'un. Maça var'a giden iki el pozisyonu damga vurdu. Galatasaray özellikle son 20 yılda kendi evinde oynadığı maçlarda beşiktaş'a çok nadir kaybetmiştir. Feghouli ile paslaşarak ceza sahasına giren rodrigues'in. Dakikada josef de souza ve 90+1. Dakikada caner'in pasında ceza yayı üzerinde topla buluşan diaby'nin bekletmeden yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı kaleci muslera kornere çeldi. Beşiktaş galatasaray maç özeti ve golleri haberimiz üzerinden izleyebilirsiniz.

Her saniyede oluşan gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz besiktas. Galatasaray ise 13 puanda kaldı.
SHARE
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Comments:

Posting Komentar

banner